Norge: Treningskonferansen 2024 blir en del av Virke Arena

Träningskonferensen 2024 blir en del av Virke Arena den 19 september i Nova Spektrum i Lillestrøm, Norge. Detta evenemang kommer att samla flera konferenser under samma tak med upp till 1 500 beslutsfattare inom norskt näringsliv.

Morten Mørland, branschchef för Virke Aktiv Hälsa (norska träningsbranschorganisationen), berättar:

”Efter att jag kom in som branschledare i september fick jag ett tydligt intryck av en brinnande önskan från branschen att ha en stor arena där man kunde samlas. Naturligtvis är detta viktigt för branschens aktörer, men inte minst också för leverantörer i olika delar av branschen. Detta kan vi äntligen säga att vi håller på att skapa,” säger Mørland. ”Så nu är det upp till branschen att komma hit och utnyttja denna enorma möjlighet vi har fått att fylla 2 000 kvm i Nova Spektrum till bredden med träningsupplevelser, inspiration och nätverksbyggande.”

Mørland säger vidare att ”vårt mål är att skapa Norges svar på FIBO, eller åtminstone ett ’mini-FIBO’ till att börja med, som kan bli den viktigaste mötesplatsen för hela branschen i åren som kommer. Här ska vi skapa en dag man sent kommer att glömma med föreläsningar av hög kvalitet, utställare, underhållning, inspiration och nätverksbyggande. Jag uppmanar olika leverantörer att ta kontakt så fort som möjligt för att säkra sig en utställarplats på konferensen.”

Första delen av programmet är nu lanserat, och fler stora namn är på väg in. Norges statsminister Jonas Gahr Støre öppnar alla fyra konferenserna genom en gemensam öppningsceremoni. Dessutom blir det gemensam After work med de andra konferenserna, bland annat handelskonferensen, där deltagarna kan knyta kontakter både inom och mellan branscher som en del av Virke Arena.

Anmälan till träningskonferensen är redan igång, och du kan redan nu anmäla dig till ett ”Early bird”-pris

Konferensen är öppen för både medlemmar och icke-medlemmar av Virke. För mer information, program och anmälan, besök: Virke Träningskonferensen.