Wondr Academy – satsning från Wondr ska hjälpa gym bli mer framgångsrika

Wondr Academy webinarium

Wondr lanserar nu Wondr Academy – en unik plattform som hjälper träningsanläggningar att maximera sin potential och öka sin lönsamhet. Genom Wondr Academy erbjuder de kostnadsfria evenemang, webbinarier och personlig rådgivning för att dela med sig av sin expertis inom marknadsföring, affärsutveckling, ekonomi och mycket mer.

Med fysiska event som workshops för gym- och studioägare, ger Wondr insikter i hur man kan utveckla och optimera sitt träningskoncept, samtidigt som deltagarna får konkreta tips om prissättning och affärsstrategier. Webbinarier täcker ämnen som leadsgenerering, budgetering och marknadsplanering – allt för att hjälpa träningsanläggningar att stå ut i en konkurrensutsatt bransch.

För de som söker skräddarsydda lösningar erbjuder Wondr även gratis rådgivning, där de analyserar verksamheten och skapar en individuell handlingsplan för framgång.

Wondr Academy är en perfekt resurs för alla som vill utveckla sin träningsanläggning och få verktygen för långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Mer information om Wondr Academy hittar du här.