SATS lanserar sin största HIIT Zone på SATS Kompassen i Göteborg

SATS HIIT Zone träning
Foto: SATS

SATS tar sitt populära koncept HIIT Zone till nya SATS Kompassen i Göteborg. Målet med HIIT Zone är att erbjuda en träningsupplevelse som kombinerar högintensiv träning och nattklubbsatmosfär.

– Efter att ha analyserat både vårt eget gruppträningsutbud och olika trender inom branschen såg vi en lucka på marknaden där ingen av de stora träningskedjorna erbjuder någonting liknande idag. Som marknadsledande ska vi självklart vara först ut!, säger Karolina Gutke, Country Manager på SATS. Hon fortsätter:

Zonen är utrustad med de senaste Technogym Skillrun löpbanden, Aquabags och annan uppdaterad utrustning så exempelvis kettlebells, plyoboxar, hantlar och slam balls. Klasserna som erbjuds i HIIT Zone är HIIT Run & Box, HIIT Run & Lift och HIIT Circuit. Klasserna finns i 30, 45 och 60 minuters format, vilket gör det smidigt för deltagarna att anpassa efter eget schema och träningsnivå.

SATS HIIT Zone Technogym Skillrun
Foto: SATS

– Oavsett om du är helt ny eller en van träningsentusiast, ser våra instruktörer till att du utmanas och uppnår resultat, förklarar Cecilia Skaaden, gruppträningsansvarig på SATS.

SATS Kompassen blir det andra gymmet i Sverige att erbjuda HIIT Zone, efter en framgångsrik lansering på SATS Sofo i Stockholm, där HIIT-klasserna idag är några av de mest populära passen.

– Vi vet att medlemmar som tränar gruppträning hos oss har mer långvariga träningsvanor överlag. Vi ser också att det finns många unga som tränar på gym, men som ännu inte vågat sig in i gruppträningssalarna. Därför hoppas vi att med denna satsning bidrar till att hjälpa fler att hitta en ny träningsform, säger Cecilia.