Apirosport expanderar till Finland

Apirosport har sedan sedan 2006 framgångsrikt verkat på den svenska marknaden med varumärken som Nautilus, Schwinn, Star Trac, StairMaster, Reebok och, sedan ungefär ett år tillbaka, Ulteron, tar nu nästa steg och siktar in sig på den finska marknaden där företaget ser stor potential att utveckla både Apirosport och den finska gymindustrin.

På plats i Finland har företaget knutit till sig Marko Rantamäki som kommer arbeta med kunderna lokalt och utveckla deras utbud och koncept med det ultimata målet att stärka gymindustrin samt utveckla koncept och träning för att stärka allmänhetens välmående.

Mike Eliasson, VD Apirosport kommenterar:

– Vi ser Finland som en framtidsmarknad med stora möjligheter och med Marko on board var det ett bra tillfälle att expandera och göra en copy paste på vårt svenska koncept och arbetssätt med en stark organisation med grym service och nöjda kunder.

Marko Rantamäki har lång erfarenhet av internationell verksamhet med finska premiumvarumärken. I 16 år har han arbetat inom fitnessindustrin med olika toppvarumärken.