Apollo Sports ny partner till Vansbrosimningen – arrangerar träningsresor till Grekland

Simning, sol och tzatziki – i augusti kan du följa med Vansbrosimningen till Grekland i samarbete med Apollo Sports.

Vansbrosimningen är Sveriges största öppet vatten-evenemang, som kombinerar tuff prestation med allt som vackra Sverige, Dalarna och Vansbro har att erbjuda. Den 1-8 juli kommer cirka 10 000 deltagare att kunna närvara i Vansbro, och i augusti kan du göra det igen – men den här gången i Grekland. Apollo Sports går nämligen in som officiell lägerpartner till Vansbrosimningen, och tillsammans kommer de arrangera träningsresor i värmen.

– Vi är glada att åter få etablera samarbete med Vansbrosimningen. Tillsammans ska vi erbjuda öppetvattensimning i världsklass. Våra pärlor till destinationer med sporthotell som bas är perfekta för motionsträning och erbjuder allt en simsugen motionär behöver, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo.

Simning i Greklands klaraste badvatten

Vansbrosimningens första träningsresa går till aktivitetsmeckat Sivota på det grekiska fastlandet redan den 28: e augusti. Det blir en vecka fullspäckad med simpass, tekniska tips och sociala upptäcktsfärder där du utforskar olika spännande miljöer för öppet vatten-simning. Dessutom kommer det naturligtvis att finnas möjlighet till alternativ träning som löpning, yoga och styrketräning och en stor mängd socialt umgänge.

– Vi är väldigt stolta och glada över att välkomna Apollo som ny samarbetspartner inom området träningsresor. Tillsammans kommer vi kunna erbjuda förstklassiga semester- och träningsresor fyllda med fantastisk mat- och naturupplevelser i den grekiska arkipelagen, säger Tomas Viker, generalsekreterare Vansbrosimningen.

Utöver Grekland kommer även en resa till Kanarieöarna att arrangeras 2024. Både resorna vänder sig till alla som vill förbättra sin simning, oavsett om du är nybörjare eller elit, då tränarna anpassar upplägget individuellt för maximal utveckling.

Praktisk info om resan

Pris: 16 998 kr
Datum: 28 aug – 4 sept 2023
Hotell: Sivota Retreat, powered by Playitas
Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår: Flyg tur och retur (inkl. bagage), transfer, mat ombord på flyget, del i dubbelrum, halvpension (frukost & middag) samt ledarledd träning enligt program. 

​​* Enkelrumstillägg från 3 500:-