SATS och Scandic i samarbete för en bättre sömnupplevelse

I början av året lanserade SATS sömn- och avslappningsmeditation genom SATS Online Training. Från och med den 29 januari kommer hotellkedjan Scandics gäster kunna ta del av onlinesatsningen på sömnmeditation på utvalda hotell i Norden.

– Det känns väldigt roligt att ingå det här samarbetet med Scandic eftersom sömn, träning och hälsosam livsstil går hand i hand. Vi hoppas att sömnprogrammet kommer uppskattas av Scandics gäster och bidra till en god natts sömn och ökat välbefinnande, säger Henrik Johansson, produktansvarig på SATS.

Gästerna på Scandic kommer också kunna ta del av andra SATS-klasser såsom avslappnande yoga, meditation och pulshöjande tabata.

– Programmet är en del av ett utökat erbjudande inom hälsa och välmående för att kunna bidra till att gästerna får en så behaglig vistelse som möjligt, säger Robert Wilhelmsson, ansvarig för produktutveckling på Scandic

– Att sova gott är avgörande för god fysisk och psykisk hälsa. När vi sover sker vila, återhämtning och uppbyggnad av kroppen. Sömnmeditation är enkelt att använda för alla som har behov av att slappna av, det enda du behöver göra är att lägga dig ner och lyssna till instruktionerna. Meditationen fokuserar på andningen och ger vägledning för att hålla tankarna fokuserade och harmoniska, avslutar Henrik Johansson.

Online-klasser från SATS erbjuds på följande hotell från och med den 29 januari:

Sverige: Scandic Continental och Scandic Upplandsgatan i Stockholm samt Scandic Karlskrona. 
Norge: Scandic Lillestrøm och Scandic Karl Johan i Oslo. 
Danmark: Scandic Glostrup i Köpenhamn. 
Finland: Scandic Vaasa samt Scandic Helsinki Airport.