Carolina Klüft blir ny verksamhetschef för Generation Pep

Carolina

Carolina Klüft utökar sitt engagemang för Generation Pep och tar rollen som verksamhetschef för teamet som arbetar för att ena människor, organisationer och företag för att tillsammans underlätta för alla barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv.

Carolina Klüft är en av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna och har arbetat som projektledare för Generation Pep sedan 2016. Multitalangen Klüft har en framgångsrik karriär inom friidrott bakom sig och har de senaste åren haft flera uppdrag som programledare och föreläsare vid sidan av arbetet med Generation Pep. Carolina kommer nu utöka sitt engagemang för Generation Pep och ta rollen som verksamhetschef för teamet som arbetar för att ena människor, organisationer och företag för att tillsammans underlätta för alla barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv.

– Vi är glada för att Carolina nu har möjlighet att lägga mer tid och fokus på Generation Pep och leda arbetet i teamet. Carolina har ett stort samhällsengagemang och är den starka kraft och röst som vi behöver för att få individer och organisationer att agera och engagera sig för barn och unga ska ha möjlighet och vilja att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Vår förhoppning är att Carolina kan göra Generation Pep till en folkrörelse som inte lämnar någon i Sverige oberörd, säger Elin Annwall, verksamhetschef för Kronprinsessparets stiftelse.

Carolina Klüft och David Hellenius under eventet ”Pep Forum 2018”

– Jag känner mig både glad och tacksam inför min nya roll i Generation Pep. Jag brinner verkligen för barn och ungas hälsa och ser fram emot att utöka mitt engagemang. Samtidigt är jag väldigt peppad över att leda vårt grymma team i arbetet framåt, säger Carolina Klüft.