MEMBER 24 FÖRVÄRVAR 8 GYM

Member 24 etablerar sig i Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun genom förvärv av Zen Zen samt Everytime Fitness.
Gymkedjan Member 24 har sedan 2010 etablerat sig med ett flertal gym i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Efter att 2019 förvärvats av Helix Kapital tar man nu nästa steg och expanderar till fler orter genom nyetableringar och förvärv. Först ut är alltså Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun genom förvärvet av ZEN ZEN samt Everytime Fitness.

Member 24s populära koncept handlar i korthet om att erbjuda den häftigaste och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Gymmen är öppna dygnet runt och erbjuder högkvalitativ utrustning för styrke- och konditionsträning, gruppträning, stora öppna ytor för funktionell träning samt mängder av spännande träningsredskap, allt i Member 24:s karaktäristiska industriella retrostil.

Vad var det som gjorde att ni valde att förvärva Zen Zen samt Everytime Fitness?

– Vi letar ständigt nya lokaler och förvärv och är inne i en expansiv fas tillsammans med vår huvudägare Helix Kapital, berättar Member 24s VD Roger Baburin. Vi har under flera års tid finslipat vårt koncept och hittat en bra modell som vi hoppas kommer att attrahera träningsintresserade på de nya orterna, såsom det gör på de orter där vi redan finns. Genom att förvärva både Zen Zen och Everytime Fitness har vi en bra grund till att skapa en riktigt bra mix av Member 24 gym. Vi kommer att anpassa lokaler, innehåll samt vårt erbjudande till kunderna successivt.

Hur ser ni på konkurrensen i området?

– Vi tycker att konkurrens är bra och höjer kvaliteten i branschen och Sverige är ett av de länder i Europa som har högst antal gymmedlemskap per capita. Vi har under många år tagit in värdefull feedback från våra members och har som mål att den som väljer oss stannar och trivs på Member 24 på grund av den häftiga miljön, det attraktiva utbudet samt tillgängligheten dygnet runt, allt till ett riktigt bra pris.