Human Performance

Välkommen till Human Performance – nästa generations utbildningsföretag inom träning och hälsa!

Human Performance grundades av Erik Börjesson och Brian van den Brink. Med hjälp av branschens bästa specialistteam kommer vi att utbilda tränare, coacher och hälsoinspiratörer för morgondagens träningsmarknad.

Erik Börjesson & Brian van den Brink

Vi kommer erbjuda både grund- och vidareutbildningar inom träning, hälsa och relaterade områden, ambitionen är att bli norra Europas vassaste utbildningsorganisation.

Erik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han har arbetat som tränare i två decennier. Utöver sitt arbete som personlig tränare har han jobbat länge som utbildare för bland andra SATSEleiko EducationSports Club Education och SAFE Education. Inom idrotten har Erik varit aktiv som fystränare på högsta nivå sedan 2007, både inom fotboll och innebandy med uppdrag framför allt i AIK. Han har skrivit två böcker om träning och skapat ett familjespel med rörelse är i fokus.

Brian van den Brink är entreprenör inom träningsbranschen och har bland annat grundat (och driver) medieplattformen Sweaty Business, som inkluderar podcasten med samma namn. Genom Sweaty Business är han delägare i ett av Sveriges största och mest uppskattade träningsevent – Workout Åre. Brian har tidigare i karriären bland annat varit svensk marknadschef på träningskedjan SATS, nordisk marknadschef på Technogym och grundat företaget ActivateMe (numera nedlagt) som verkade inom corporate wellness. I botten är han licensierad personlig tränare, har många års erfarenhet som gruppträningsinstruktör samt som fystränare inom ishockey.

Webb: hperformance.se