Delta i Twiiks julkalender – fina priser i potten varje vecka!

En utmaningsroulette varje dag – hela vägen fram till jul! Twiiks julkalender är en aktiv julkalender mellan 1-24 december. Du får 24 luckor fullproppade med roliga utmaningar och träningspass, samt tips och råd för att hålla julstressen långt borta. 

Nå alla veckomål – och få chansen att vinna PRESENTKORT på sportartiklar för tusentals kronor. 

Bakom varje lucka hittar du träningsrelaterade utmaningar av olika svårighetsgrad. Ombytt eller ej, där finns utmaningar för alla klädval och aktivitetsnivåer – målet är att klara en utmaning per lucka. Det är en aktiv och rolig julkalender som passar både soffpotatisen såväl som hurtbullen – alla kan vara med! 

Som grädden på Ris á la Maltan kommer vi dela ut priser varje vecka! För att vara med och tävla behöver du samla poäng och ha klarat av veckomålet, that´s it! Blir du den som får nöten i gröten i år? Klarar du dig hela vägen fram till julafton så väntar en stor utlottning som bakom lucka 24! 

För att göra kalendern extra kul har vi bjudit en speciell tomtenisse att hjälpa till att få svetten att lacka! Bakom flera av luckorna finner ni pass och roliga utmaningar från Attraktiv Livsstil – Coach Rolf Munke. 

Anmäl dig här!