Grid Marketing – Den digitala marknadsföringspartnern för gym, studios och boxar

Kevin Sundström och Jenny Dahlberg

Grid Marketing, en nystartad och snabbfotad digital marknadsföringsbyrå, erbjuder specialiserade tjänster för att hjälpa gym och träningsföretag att få fler kunder, öka sin försäljning och bygga starkare varumärken.

– Vi ser att många företag inom träningsbranschen behöver hjälp med för att lyckas med sticka ut i det allt mer brusfyllda och komplexa marknadsföringslandskapet online, därför bestämde vi oss för att dra igång en byrå som är specialiserad på den här branschen, säger Grid Marketings ena grundare Kevin Sundström.

Det är idag tidskrävande att skapa innehåll, optimera, analysera resultat samt att ligga i framkant med de senaste trenderna och uppdateringarna från de stora sociala mediaplattformarna.

Med expertis inom sociala medier, sökordsmarknadsföring (SEM) och innehållsmarknadsföring (content marketing), skapar Grid kostnadseffektiva och målinriktade kampanjer som driver engagemang och konvertering online.

Teamet bakom

Förutom Kevin Sundström är Jenny Dahlberg med i teamet bakom Grid Marketing. Jenny, med sin omfattande erfarenhet inom marknadsföringsstrategier, bidrar med stor passion och innovationkraft. Kevin, som är expert på sökordsoptimering och innehållsmarknadsföring, leder företaget med sin djupa tekniska kunskap och kreativa tänkande.

– Företag i träningsbranschen har kanske inte tidigare varit så benägna att ta in hjälp utifrån kring dessa frågor, men i takt med att komplexititeten och hastigheten ökar så inser allt fler att de inte mäktar med allting själva, säger Jenny Dahlberg.

Kring Grid Marketing finns även Brian van den Brink som rådgivare och konsult. Han har förutom att ha byggt upp Sweaty Business, en gedigen yrkesbakgrund inom bland annat marknadsföring, contentproduktion och sociala medier.

På frågan varför företag i branschen ska anlita hans byrå svarar Kevin:

– Den allra viktigaste anledningen är såklart att vi kan hjälpa dem att få fler medlemmar och kunder. Vidare så kan vi branschen utan och innan, alla i företaget har en gedigen branscherfarenhet, så uppstartstiden blir minimal, till skillnad mot byråer som inte kan branschen specifikt, säger han och fortsätter:

– Förutom de här starka argumenten så hjälper vi alla våra kunder att sätta en tydlig strategi och målsättningar, vi hjälper dem att spara värdefull arbetstid då de kan lägga större fokus på sin kärnverksamhet och sist, men inte minst, så drar kunderna nytta av vår expertis inom digital marknadsföring. Vi har en stor förståelse för olika plattformar, algoritmer, trender och håller oss ständigt uppdaterade.

Trots att byrån är relativt nystartad har de hunnit starta upp samarbeten med flera etablerade företag inom branschen, bland andra Factor Gym i Västerås, boutiquestudion Intense Fitness i Stockholm, Foodbox, affärssystemet Wondr med flera.

Kostnadsfri Demo

Grid Marketing erbjuder nu en kostnadsfri demo av sin digitala checklista, vilket ger en tydlig bild av hur ditt digitala ekosystem kan förbättras och optimeras för bästa möjliga resultat.

– Vi förvandlar din digitala strategi till en framgångssaga, avslutar teamet på Grid Marketing.

För mer information och för att boka din kostnadsfria demo, besök gridmarketing.se eller kontakta info@gridmarketing.se.