Les Mills Nordic skakade liv i Stockholm med ett rekordartat event

Les Mills Nordic arrangerade den gångna helgen ett spektakulärt Les Mills LIVE-event i Stockholm och lockade imponerande 2 350 deltagare till Avicii arena.

Det högenergiska evenemanget inkluderade uppfriskande klasser som BODYPUMP och BODYCOMBAT, tillsammans med en imponerande lista av internationella och nordiska presentatörer.

Les Mills LIVE-eventet visade upp de välkända träningsprogrammen som har revolutionerat branschen. Deltagarna hade möjlighet att träna med de kända internationella presentatörerna Rachael Newsham, Marlon Woods, Kaylah Blayr och Meno Thomas, tillsammans med en mängd andra talanger.

Bildkälla: Les Mills Nordic

Exklusiva premiärpass

Först ut var den allra första Les Mills SHAPES-klassen i de nordiska länderna. Denna innovativa träning kombinerar Pilates, barre och power yoga för att skapa en unik och uppfriskande träningsupplevelse. Dessutom levererarade evenemanget den andra LES MILLS DANCE-klassen i hela världen, som tidigare bara setts vid inspelningen av den första releasen i Los Angeles under sommaren.

Bildkälla: Les Mills Nordic

”Les Mills LIVE-eventet i Stockholm var en enorm framgång och samlade gruppträningsentusiaster från hela världen för att uppleva de senaste Les Mills-programmen och träningspassen”, säger Lena Holmberg, VD för Les Mills Nordic.

”Energin och entusiasmen som deltagarna visade var verkligen inspirerande, och det var en fantastisk möjlighet för både erfarna Les Mills-entusiaster och nybörjare att upptäcka eller återupptäcka rörelseglädjen.”

Bildkälla: Les Mills Nordic

Rekordförsäljning

Evenemanget satte rekord genom att sälja ut snabbare än någonsin tidigare och fyllde Avicii Arena med nästan 2 400 gruppträningsentusiaster. Förutom att delta i massor av träning kunde deltagarna prova VR-versionen av BODYCOMBAT, handla de senaste träningskläderna i Adidas-butiken, njuta av svalkande drycker från NOCCO och mycket mer.

Innan evenemanget avslutades arrangerades en flashmob för att hedra den bortgångne artisten Avicii, följt av ett after workout-party med DJ, ljus, snacks och socialt umgänge.

Håll dig uppdaterad om senaste nytt från Les Mills Nordic här.