Medley satsar på seniorerna

Medley går ut med nyheten att de startar ett nytt koncept riktat mot seniorer – Klubb JOY.

Klubb JOY är en verksamhet för personer som är 60+ där fokus ligger på aktiviteter i badet och social samvaro. Lite som ett kafferep med en extra blöt twist.

En förmiddag i veckan erbjuds seniorerna en fast plats till ett rabatterat pris att träffas och umgås på och samtidigt få möjlighet att aktivera sig. Oavsett om man vill få motion, leka av sig eller dricka kaffe och umgås så finns det något som passar de flesta.

– ”Vi har gjort flera försök att komma igång med vår seniorverksamhet men pandemin har tyvärr satt stopp. Nu känns det extra roligt att kunna köra igång och ge alla seniorer en möjlighet att aktivera sig och delta i ett trevligt socialt sammanhang. Vi hoppas att det här blir en härlig mötesplats där man kan träffa likasinnade och umgås på ett enkelt och avslappnat sätt. Bada, basta, fika och helt enkelt bara njuta. Vår målsättning är att Klubb Joy, över tid, ska växa som koncept och innehålla flera olika aktiviteter för alla seniorer därute”, säger Medleys VD Daniel Almgren.

Aktiviteterna för seniorverksamheten kommer att varierar något beroende på anläggning men bad, bastu och kaffe utlovas på alla anläggningar och därtill med rabatterad entré.