Nätverksevent: Sweaty Business Talks – Åre, 22 maj 2020

EVENTET INTÄLLT PGA CORONAKRISEN!

Häng med oss för en hel dag med nyheter, kunskap och innovation inom träningsbranschen.

Digitaliseringen öppnar upp för nya upplevelser och affärer. Men detta skapar också helt nya kundbehov och förväntningar. Som gymägare, ledare eller tränare är kunskap om nya möjligheter och utmaningar viktiga nycklar för att vara konkurrenskraftig framöver

Du får en hel dag med insikter, nycklar, diskussioner och nätverkande kring den uppkopplade medlemsupplevelsen och hur man kan bli framgångsrik i en digital värld. Insikterna kommer från ledande branschpersoner och varumärken. Missa inte detta!

Inspiration för hela företaget!

Efter dagen kan man med fördel stanna kvar både en och två dagar för att ta del av det fullspäckade Workout Åre-schemat med flera hundra träningspass/former och inspirerande föreläsningar. Programmet för Workout Åre släpps 13 januari 2020. Ett utmärkt tillfälle att ta med företagsledningen, nyckelpersoner och personal för en hel helg av tränings- och businessinspiration i en oslagbar försommarmiljö i Åre.

Schema och innehåll Sweaty Business Talks

Dag: Fredag 22 maj, 2020

Plats: Holiday Club Åre

Tid: 09.30-16.00 (efterföljande träningspass och After Talk-mingel)

Pris: 495 SEK (ex moms)/deltagare

Tider:

09.30-10.00:

Samling och mingelfika

10.00-10.45:

”Vad behöver din klubb för att attrahera kommande generation?” – Les Mills

Vår bransch genomgår ett stort generationsskifte. Millennials och Gen Z’s utgör nu 80% av de som betalar för fitness. Hur möter du dessa medlemmar och ger du dem vad de vill ha? I detta seminarie går vi igenom den senaste forskningen kring våra kommande generationer och hur detta påverkar vår bransch globalt.

lesmills.com

11.00-11.45:

”DigitalSmart” – Frank Angelini, Wondr

Affärssystem ska inte behöva vara krångliga och svårnavigerade. I den här föreläsningen visar Frank Angelini hur kan du arbeta smart med dina system och bidra till att få in fler kunder, behålla fler medlemmar samt ger dig data i realtid för att kunna fatta väl underbyggda affärsbeslut.

wondr.se

11.45-13.00

Lunch i restaurang Grow (Holiday Club)

13.00-13.45:

”Hur lyckas du med PT-försäljning?” – Henning Holm och Andreas Skjetne, EVO Fitness

Genom en välstrukturerad pt-modell, smart och kostnadseffektiv marknadsföring och kontinuerlig vidareutbildning har EVO byggt en imponerande verksamhet inom området. I denna föreläsning får vi en inblick i hur de tänker.

evofitness.no

14.00-14.45:

”Business Model Innovation” – Per Sundström, Kraftmark

I en allt mer föränderlig omvärld behöver företag vara mer flexibla i sin approach och kontinuerligt arbeta med sina affärsmodeller. I den här föreläsningen ger Per en överblick över nya framgångsrika affärsmodeller och inspirerar till nya tankar inom området.

kraftmark.se

14.45-15.15:

Paus och fika

15.15-16.00:

Personal Through Digital” – Johannes Cavallin – Sony Advagym

I en värld där all information i världen finns tillgänglig konstant och direkt, samt hur förblir vi relevanta och personliga med våra medlemmar, klienter eller kunder? I denna föreläsning kommer Johannes tillsammans med dig att försöka simma i detta hav av information för att hitta verktyg, idéer och åtgärder för att göra din verksamhets digitala resa till en personlig resa för kunden/medlemmen

advagym.com

16.00

Paneldiskussion/frågor samt summering

Ca. 16.30:

Träningspass (för de som vill)

Ca 17:30:

After Talk-mingel med bubbel/alkoholfritt och snacks

Anmälan:

Maila: info@sweatybusiness.se

Ange: Namn/företagsnamn, antal deltagare, ev. intoleranser/allergier avseende kost samt faktureringsadress inklusive evt. Mailbox dit fakturan kan mailas.

Fakturering sker i samband med anmälan (30 dagars betalningsvillkor)

Obs. Anmälan är bindande

Detta event har begränsat antal platser. Evenemanget riktar sig primärt till dig som arbetar inom träningsbranschen som exempelvis; gymägare, chef/ledare/ansvarig, tränare och instruktör.

Boende:

Holiday Club Åre erbjuder specialpris på boende natten torsdag 21/5 till fredag 22/5

Rum inklusive frukost och tillgång till äventyrsbad och SATS Åre

Fr. 530 kr per pers. i trippel/natt
Fr. 675 kr per pers. i dubbel/natt
Fr. 1140 kr per pers. i enkel/natt

Rummen är stora och tre (3) st vuxna får enkelt plats.

Boka boende här: holidayclubresorts.com/workoutare

Uppvärmning?

Lyssna på Sweaty Business-podden på Spotify, din poddspelare eller här.