Nordic Wellness öppnar nytt i Mölndal

Foto: Nordic Wellness

Snabbväxande gymkedjan, med över 336 träningsanläggningar runt om i Sverige, öppnar i november en ny klubb i stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal.

– Jag är väldigt nöjd med att vi nu också får hit ett stort och seriöst gym som är tillgängligt för både våra företagare och boende i området, säger Kristian Höglind, uthyrnings- och marknadschef på Aspelin Ramm Fastigheter.

För drygt 25 år sedan grundade Magnus Wilhelmsson, vd för Nordic Wellness, sitt första gym i en liten och sliten källarlokal på Backaplan. Sedan dess har han växt verksamheten till att bli en av Nordens största aktörer inom friskvårdsbranschen med närmare 500 000 medlemmar.

– Stillasittande och passivitet är ett folkhälsoproblem som fått breda ut sig och det kan bli kostsamt för både individ och samhälle. Jag vet att människor behöver röra på sig för att må bra. Att vi fortsätter att öppna nya klubbar och göra träning tillgänglig för så många människor som möjligt är vårt bidrag till att förbättra folkhälsan, säger Magnus Wilhelmsson.