Technogym Bike – låt cykelstudioupplevelsen komma till dig

Italienska Technogym lanserar Technogym Bike – ett cykelkoncept som erbjuder live och on-demand inomhuscykelklasser med topptränare rakt in i användarens skärm.

Technogym Bike är är ett koncept som helt klart ligger rätt i tiden. Olika typer av träningsstudios växer snabbt globalt och cykling är ett spår som är extremt populärt överallt. Genom den 22-tum stora pekskärmen tas studioupplevelsen till användaren, istället för tvärtom.

On-demand

Technogym Live-plattformen, ett on-demand-bibliotek med olika språkalternativ, erbjuder en personlig träningsupplevelse. Du kan välja klasser som körs av dina favorittränare och videoinnehållet tillsammans med de medföljande hantlar säkerställer att alla har möjlighet att få en rejäl genomkörare för hela kroppen, varje gång. 

Plattformens tränare skapar en energi som driver användaren till att prestera sitt allra bästa. De grymma spellistorna håller igång prestationen ända in i mål. Många menar att – när du kör en klass på Technogym Bike känns det precis som att vara i studion.

Technogym Bike med tillhörande tjänster fungerar utmärkt såväl i gymmet, i en studio eller i hemmet.