Zoezi bjuder in till diskussioner avseende enklare affärssystem på Fitnessfestivalen

I helgen 2-4 December återses många ägare och aktiva inom träningsbranschen åter igen under Fitnessfestivalen på Älsvsjömässan. En av årets utställare är affärssystemet Zoezi som har som motto att förenkla arbetsvardagen för ägare, receptionister, instruktörer och personliga tränare inom träningsbranschen.

Vi ställde några frågor till Diana Willman Ivarsson som jobbar som marknadsansvarig på Zoezi: 

Vad hoppas ni få ut av mässan?

– Vi hoppas på härliga diskussioner med branschägare och ansvariga, men även medlemmar på träningsanläggningar runt om i landet. Vi vill gärna veta mer om vad man önskar ur ett affärssystem eller bokningssystem idag. Ambitionen och förhoppningen är såklart att vi kan matcha de behov vi lyssnar till och att vi kanske kan göra affärer under mässan.

– Men det absolut viktigaste är faktiskt att igen få nätverka – Det ska bli så härligt att få träffa många människor igen som drivs av samma intresse och passion! Vi har byggt vår monter som en avslappnad loungeyta där man kan slå sig ner för en kopp kaffe och vi välkomnar precis alla. Hoppas på högt besöksantal, högt till tak och härliga utbyten! 

Ni sponsrar även Guldhjärtat i år? 

– Ja precis! Vi sponsrar Årets Box i Guldhjärtat. Så fort vi såg att galan blir av fysiskt så ville vi vara med och stötta att eldsjälarna runt om i landet äntligen ska få lite glitter och glamour igen! Vi ser kunder till oss bland finalisterna i både Årets Gym och Årets Box vilket såklart är extra roligt. Efterfesten på Guldhjärtat kommer vara otroligt relationsbyggande med våra kunder och även där en möjlighet att nätverka med fler drivna aktörer.

Tack Diana!

Tack själv ni hittar Zoezi i den stora rosa montern på plats A13:23.