Sweaty Business blir mediepartner till  Coaches Congress Stockholm

Sweaty Business och eventet Coaches Congress har ingått ett samarbetsavtal som innebär att Sweaty Business blir mediepartner till Coaches Congress Stockholm som arrangeras i slutet av januari 2025.

”Samarbetet ger Sweaty Business nya möjligheter att kommunicera med en delvis ny målgrupp. Ambitionen framöver är att kunna förmedla mer nyheter och trender inom segmentet funktionell fitness och CrossFit”, säger Brian van den Brink, grundare av Sweaty Business.

Coaches Congress (CC) som ägs och drivs av Henrik & Heather Almers och Per Mattsson är ett av Europas största event för ägare och coacher inom affärsområdet för s.k. micro gym & CrossFit affiliates.

Eventet är en kombination av högkvalitativa seminarier, praktiska workshops för coacher, sociala möten och en s.k. “Vendor village” för utställare. Nästa event, på Nackastrandsmässan 25–26 januari, innebär att CC firar 11 årsjubileum sedan starten 2014.

Henrik Almers företagets VD, säger: ”Vi har lyckats att skapa en plattform inte endast för utbildning utan dessutom för nätverkande och för att göra bra affärer. Det lockar allt från gymägare och coacher till tillverkare & leverantörer av produkter samt olika organisationer inom vår industri att komma till våra event. Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Sweaty Business och att ha dem ombord som officiell media partner”.

Erbjudande

Ta tillfället i akt att intresseanmäla dig till Coaches Congress Stockholm. Registrera dig med din e-post redan nu. Det ger dig tillgång till en Super-Early-Bird rabattkod på hela 60 procent OCH du kan vinna fina priser från eventets sponsorer och utställare. För att registrera dig och för mer information – klicka här!