Coaches Congress firar 10-årsjubileum!

Coaches Congress (CC), som ägs och drivs av Henrik Almers och Per Mattsson, är ett av Europas största event för ägare och coacher inom affärsområdet för s.k. micro gym & CrossFit affiliate, fyller i år respektabla 10 år.

Eventet är en kombination av högkvalitativa seminarier, praktiska workshops för coacher, sociala möten och en s.k. “Vendor village” för utställare.

Per Mattsson företagets grundare, säger:

”Vi har lyckats att skapa en plattform inte endast för utbildning utan dessutom för nätverkande och för att göra bra affärer. Det lockar allt från gymägare och coacher till tillverkare & leverantörer av produkter samt olika organisationer inom vår industri att komma till våra event. Vi har deltagare, talare och utställare från stora delar av Norra och Mellan-Europa samt Nordamerika på våra event.”

Per Mattsson, Iztok Podbornik (Kingsbox) och Henrik Almers

Nästa event på Nackastrandsmässan 27-28 januari innebär att CC firar 10 årsjubileum sedan starten 2014. Laguppställningen med talare är mer namnkunnig än någonsin. CC har nyligen slutit ett avtal med PRVN Fitness som ägs av CrossFit-legenden Tia Toomey och hennes man, Shane Orr. PRVN kommer att stå för både seminarier och praktiska workshops. Bland andra talare kan nämnas Michele Letendre från Deka Comp, Jake Marconi från HWPO och Adrian Bozman från CrossFit. Målsättningen är att med råge överträffa tidigare evenemang på alla sätt och vis.

I december 2022 genomfördes Coaches Congress för första gången i Berlin med bra resultat. Henrik Almers berättar:

”Det gav mersmak och öppnade också upp möjligheter med samarbeten på internationell nivå med flera stora aktörer och sponsorer som har liknande målgrupp som oss. Vi arrangerar CC Berlin även i år 9-10 december och vi har redan fler bokade deltagare och utställare än förra året. Nästa år så tillkommer ytterligare två CC event i London 5-6 oktober samt i Brisbane, Australien 22-23 november. Framtiden ser ljus ut och det känns mycket inspirerande att bygga vidare på vårt koncept på en internationell nivå.”