Full fart på WiseGyms lansering i Sverige

WiseGym har gjort en stor succé på den finska gymmarknaden och nu sätter man även fokus på Sverige.

Som ett första steg väljer företaget ut några utvalda gym som ska agera som piloter, då de får möjligheten att till fördelaktiga villkor ta del av en av marknadens smidigaste ERP system. 

Pierre Petersson, Country Manager för Wisegym säger:

– ”Det är spännande tider för oss på WiseGym, vi anser att vi har en unik produkt som passar in i det moderna gymmets affärsmodell. WiseGym vill göra gymföretagandet smidigt och effektivt – och framförallt kul”.

Läs nedan 5 argument till varför WiseGym är en perfekt partner till ditt gym: 

1. Ett genuint smidigt system 

I WiseGyms system bildar alla funktioner verkligen en enda familj: du leder hela din affärsverksamhet via ett användargränssnitt.  

2. Effektivitet och konkurrensfördelar med automatisering 

Vi automatiserar uppgifter där du inte behövs. Systemet sköter bland annat om administrationen av fakturering, inköps- och försäljningsreskontra, så att du kan fokusera på uppgifter som ger dig konkurrensfördelar. WiseGymfrigör tid till att utveckla varumärket och affärsverksamheten, skapa intressant innehåll och förbättra kundupplevelserna.  

3. Kundnöjdhet med digitala tjänster 

Konsumenterna är välinformerade och kräver både snabba och okomplicerade tjänster. Med WiseGym kan du erbjuda dina kunder en mer omfattande gymupplevelse och effektivare interaktion med hjälp av digitala tjänster. Med WiseGyms mobilapp kan du bli en del av din kunds vardag. Passerkortet hör till historien, ett mobilt gymkort har du alltid med dig.  

4. Transparanta kostnader 

Med WiseGym-systemet stöter du inte på dolda kostnader, eftersom kostnaderna grundar sig på genomskinlighet. WiseGym ger dig besparingar och skapar framför allt nya inkomstströmmar för ditt företag. Vårt mål är att ditt företag ska uppnå ett bättre resultat.  

5. Ett innovativt grepp 

Vi har sammanlagt 100 års erfarenhet av gymverksamhet och ett flertal system. Vi vill hjälpa dig byta ut ineffektiva processer och gamla system till genuint smidiga alternativ. Din affärsverksamhet och dina mål bestämmer vad systemet ska åstadkomma, inte tvärtom. Vi vill erbjuda ditt företag innovativa lösningar som hjälper ditt företag växa.  

Kontakta gärna WiseGym redan i dag, så berättar de gärna mer hur de kan hjälpa just dig och din verksamhet: 

Pierre Petersson, Manager Sweden 
pierre.petersson@wisegym.fi
Tel. 0708 – 999213