Actic tecknar avtal med Casall PRO

Actic väljer Casall PRO som exklusiv leverantör av utrustning och redskap till styrke-, funktionell- och gruppträning.

Som en följd av ett gott samarbete tecknar Actic avtal med Casall PRO, som därmed blir exklusiv leverantör av utrustning och redskap till sortimentet för fria vikter, funktionell-och gruppträning till Actics samtliga anläggningar. Actic har idag drygt 160 anläggningar fördelade i Sverige, Norge och Tyskland.

– ”Vi är väldigt glada för det nya avtalet med Casall PRO och ser fram emot att rusta våra gym för träning i världsklass. Casall PRO erbjuder bra utrustning men är också en leverantör som vi delar värderingar och ambitioner med” menar Jonas Lissjanis, Chief Product officer, Actic.

– ”Vi är stolta över att kunna stärka samarbetet med Actic ytterligare genom vårt nya avtal. Likt oss arbetar Actic med fokus på att inspirera och engagera människor till en bättre hälsa och ett ökat välmående genom träning. Våra produkter utvecklas med fokus på kvalitet, funktion och hållbarhet. Att Actic väljer Casall PRO är för oss ett kvitto på detta arbete, samt att våra produkter möter Actics höga kvalitetskrav” menar Stuart Lascelles, Head of Sales, Casall PRO.

Avtalet gäller i tre år med start från maj 2021.