Wondr: Glöm inte bort era medlemmar!

I dagens samhälle är det av yttersta vikt för alla fitnessanläggningar att konstant locka nya medlemmar och anstränga sig för att ropa högre än sina konkurrenter på marknaden. Men det är också viktigt att inte glömma att hålla kontakten med sina befintliga medlemmar och arbeta för att skapa lojalitet så att de stannar kvar. Ett enkelt sätt arbeta för detta är att kontinuerligt kommunicera med dem.

Att hålla kontakten behöver inte vara svårt, ett automatiskt mejl på deras födelsedag, ett peppande meddelande när de nått en viktig milstolpe eller varför inte en vänlig påminnelse när de inte varit på plats på ett tag. Sådana meddelanden gör större skillnad än vad man kan tro. Sedan är det alltid viktigt med återkommande nyhetsbrev och uppdateringar i sociala medier. Medlemmen ska känna sig som en del av gemenskapen och få en inblick i hur deras fitnessanläggning utvecklas och sköts om.  

Självklart handlar det om så mycket mer än bara kommunikation men enligt oss är det en viktig del i arbetet att behålla medlemmar som ofta glöms bort.

Wondr kan hjälpa er att hitta nya medlemmar och även vårda relationen med de befintliga. Via Wondr går det att automatisera utskick vid milstolpar och andra viktiga händelser. Kommunicera mer med era medlemmar och använd ett smart och enkelt system för att göra det!

Kontakta gärna Wondr om ni vill veta mer.