Event: Zoezi arrangerar Zoezigalan 23 november!

Affärssystemföretaget Zoezi firar 10 år och arrangerar Zoezigalan i samband med jubileet.

Sweaty Business pratade med Diana Willman Ivarsson som är marknadsansvarig och också den som håller i trådarna för eventet.

Vad är Zoezigalan för något?

– Zoezigalan arrangeras förutom att fira också för att ytterligare bygga och höja stolthet och relationer inom vårt varumärke bland våra kunder, partners och personal.

Hur ser upplägget ut?

– Förutom mingel på rosa mattan, dans, god mat och dryck är kanske den största nyheten för våra kunder att vi i samband med galan också kommer att dela ut utmärkelser!

– Vi älskar det ambassadörskap våra kunder besitter och detta vill vi uppmuntra och ge tillbaka genom att nu utse ett antal finalister och vinnare inom en rad kategorier på galan.

Diana Willman Ivarsson

Pris kommer att delas ut till:

  • Best of Zoezi Gym
  • Best of Zoezi Yogastudio
  • Best of Zoezi Box
  • Best of Zoezi Förening
  • Best of Zoezi SPA / Badhus
  • Samt ytterligare ett hederspris för bästa digitala ansikte.

Vi kommer att titta på fyra kriterier inom innovation, tillväxt, partnerskap och såklart även estetik och presentation som är en av våra starkaste egenskaper i vår produkt och som vi vet att många kunder förvaltar riktigt väl.

De fem finalisterna inom varje kategori kommer att utses internt och därefter får man rösta innan vi till sist drar vinnarna baserat på 50% röster och 50% jury under Zoezigalan i november.

Finalisterna kommer att bli kontaktade i augusti och därefter släpper vi även biljetter till samtliga kunder.

Vad händer mer?

– Eventet har varit på tapeten under några år, men i år blir timingen rätt av många skäl så nu slår vi på stort.  Att få göra en gala och göra det ordentligt känns som ett fantastiskt sätt att avsluta första decenniet och påbörja något nästa kapitel.

– Vi tar med oss världsvana DJ Mademoiselle Carousel som kommer att hålla stämningen på glittrigt hög nivå tillsammans med alla gäster. För att få ut det mesta av dagen kommer vi också att erbjuda förmingel med våra partners och teamet på Zoezi.

DJ Mademoiselle Carousel

Hur tror ni det kommer tas emot?

– Vi hoppas och tror att det här blir en oerhört positiv nyhet för våra kunder. Vi ser att allt fler av våra kunder vill arbeta närmare oss och detta ger verkligen tillfälle för att stärka relationer ytterligare. Inte bara med oss utan dessutom med andra inom branschen.

– Vi  fyller ett tomrum där vi gör en gala för alla inriktningar inom friskvårdsbranschen. Där gym, yoga, crossfit, föreningar och spa/badhus får möjlighet att samverka och fira tillsammans.

Kommer detta att bli ett årligt event?

– Nu gör vi det som ett sätt att fira vårt jubileum, därefter ska vi utvärdera och hoppas såklart kunna göra det igen!

Vad spännande, detta ser vi fram emot att följa. Tack för pratstunden och lycka till!

Zoezigalan 2023

  • När? 23 november
  • Var? Linköping
  • För vem? För kunder och partners till Zoezi