Barry’s tecknar content-avtal med FORME

Bildkälla: FORME

Gränserna mellan träning hemma och på anläggning/studio suddas ut allt mer. Ett ytterligare tecken på denna förflyttning är studio-operatören Barry’s som ingått ett samarbete med hemmaträningsplattformen Forme.

Partnerskapet innebär första gången Barrys erbjudit sitt innehåll via en extern hemmaträningsplattform och markerar debuten för det nyligen aviserade Barrys X, en helt ny digital plattform för företaget.

Affären kommer också innebära att Forme-enheter – spegelskärmar med röststyrning och pekskärmar – visas upp och görs tillgängliga för köp på Barry’s studios i USA.

Forme grundades i Los Angeles och lanserades under 2020 av Trent Ward och industridesignern Yves Béhar.

Genom spegeldisplayerna, designade av Béhar, kan användare få tillgång till en mängd olika personliga träningspass live och on-demand.

Trent Ward, grundare och VD för Forme, kommenterar:

– ”Barrys erbjuder den mest engagerande boutfitfitnessupplevelsen i branschen och vi kunde inte vara mer glada att samarbeta med dem för att ta deras världsklassinnehåll till Forme-kundernas hem.

Joey Gonzales, VD för Barry’s:

– ”Vi är så glada att få världens bästa träningspass till Forme. Forme, ett varumärke som har utnyttjat innovation för att revolutionera hemma-träningsupplevelsen, kommer att vara de första som erbjuder Barrys X-träningspass på sin plattform, så att vi kan transformera människors liv i mycket större skala än någonsin tidigare.”