Casall PRO tecknar avtal med SATS

Casall PRO har fått förtroendet från SATS att leverera konditionsutrustning från Matrix Fitness till anläggningarna i norden.

Avtalet mellan bolagen SATS och Casall PRO omfattar bland annat trappmaskiner, ascent- /crosstrainers samt löpband, både till konditionsparken och till gruppträningspass med löpklasser. Utöver detta fortsätter samarbetet med leveranser av Casall PROs utrustning till gruppträning, träningstillbehör, utrustning för PT-träning och viktskivor.

”På Casall Pro har vi ambitionen att växa och öka våra marknadsandelar då vi har ett fantastiskt produktsortiment, ett lösningsorienterat arbetssätt och ett mycket bra team. Det är därför vi med glädje ser vårt samarbete med SATS utvecklas ytterligare, när vi nu även får förtroendet att leverera förstklassig konditionsutrustning från Matrix Fitness till anläggningarna. Vårt samarbete med SATS, där vi levererat utrustning till PT-sessioner, gruppträningspass och viktskivor under flera år har nu utvecklats till att även omfatta konditionsutrustning vilket är mycket positivt. I vårt systerbolag Casall Sport har vi också ett betydande samarbete med personalkläder och både kläder och träningsredskap till SATS retailverksamhet. Detta innebär att båda bolagen gemensamt arbetar för att ge en professionell och god kundupplevelse genom bra tillgänglighet på produkter samt personlig och snabb kundsupport och service. Det fortsatta och utökade förtroendet från SATS visar på att vårt engagemang och våra gemensamma satsningar gett bra resultat.”, kommenterar Lars Landin, VD på Casall Professional AB

”SATS ser fram emot ett fortsatt samarbete med Casall och genom den konditionsutrustning som de kommer att leverera ser vi fram emot att skapa en större variation och ett mer attraktivt produktutbud för våra medlemmar.”, avslutar Mattias Lintzén, Nordic Head of Purchasing på SATS.