Kappa öppnar ny webbshop i Sverige

Det världskända sportklädesmärket Kappa öppnar nu en ny webbshop i Sverige efter flera års frånvaro från den Skandinaviska marknaden. Webbshoppen, som har funnits i drygt en månad, erbjuder ett stort utbud av sport- och streetwear kläder för både män, kvinnor och barn.

Det är med stor glädje som Kappa igen intar den svenska marknaden med en ny webbshop:

“Kappa är ett varumärke med lång och framgångsrik historia och vi är både glada och stolta över att kunna lansera en officiell webbshop i Sverige. E-handeln har ökat kraftigt de senaste åren och speciellt under de senaste månadernas extrema förhållanden. Detta gör att det känns extra viktigt och aktuellt att kunna erbjuda en riktigt bra webbshop” säger Rikke Nørdum Sonne som är online-direktör för Kappa och Primetime Nordic A/S som är licensinnehavare för Kappa i hela Norden. 

Kappa är ett känt varumärke med en lång historia. Klädmärket grundades i Milano i Italien och började först som strump- och underkläderstillverkare men har sedan 1967 levererat sportkläder med hög kvalitet till både män och kvinnor världen över. I deras nya webbshop hittar du därför alltifrån shorts, byxor, t-shirts och sweatshirts. Ett av varumärkets mest välkända klädesplagg är den exklusiva polotröjan “Robe Di Kappa” som har en påsydd logga och är tillverkad i högsta kvalitet. 

Kappa är också känt för att ha sponsrat några av de största fotbollslagen i världen såsom AS Roma, FC Köpenhamn och IFK Göteborg.