Eleiko inleder samarbete med United Spaces

Coworking-aktören United Spaces ville ge sina medlemmar möjlighet till en friskare företagsamhet. Nu har de tillsammans med det världsledande träningsföretaget Eleiko öppnat en test-träningsstudio där medlemmarna får möjlighet att träna, vägg i vägg med kontoret.

Träningsstudion är fullt utrustad med allt som behövs för ett rejält träningspass och med hjälp av Prestera har man fått in mycket utrustning på en mindre yta. Här kan erfarna som oerfarna medlemmar få möjlighet att träna i sin egen takt, utan att ens behöva lämna kontoret. Tryter fantasin finns även träningsprogram från Eleiko för inspiration i träningsstudion.

– Hälsa och träning ligger högt upp på agendan just nu och det behovet försöker vi att möta med bästa förmåga. En ständigt återkommande fråga vi får av våra kunder är om det finns tillgång till gym. Eleikos komprimerade träningsstudio är en perfekt lösning och ett komplement till våra andra hälsosatsningar, så som yoga, bootcamps, run clubs och lunchpromenader. Samarbetet med Eleiko har fungerat mycket bra, vi har en öppen, konstruktiv och inspirerande dialog. Båda parter är angelägna om att detta ska bli en lyckad och långsiktig satsning, säger Pontus Wiking, Head of Event & Community, United Spaces.

– Enligt en undersökning från Castellum placerade 43 % av yrkesverksamma ett företagsgym överst på listan över vilken tjänst eller förmån de skulle vilja att deras arbetsplats skulle erbjuda. Hos United Spaces har vi skapat en kompakt lösning med stora möjligheter. Här finns allt som behövs för helkroppsträning, oavsett tidigare träningsvana. Genom att skapa en träningsmöjlighet på United Spaces är vår ambition att sänka barriären för fysisk aktivitet och förbättra balansen mellan arbete och privatliv, säger P-O Osbeck, ansvarig för Corporate & Residential, Eleiko.

– Hälsa är en viktig del i vårt erbjudande. Friska medarbetare skapar friska och framgångsrika företag. Det är vår fasta övertygelse. Därför har vi lyft in hälsa på olika sätt i vårt innehåll. Samarbetet med Eleiko är ytterligare ett steg framåt. Vi delar uppfattningen om att fysisk träning har många positiva effekter, både för enskilda individer och organisationer. Därför ska den också göras lättillgänglig för alla, oavsett utgångsläge, avslutar Pontus Wiking.