Emma Lundgren ny VD på Fitness Brands Sweden

Foto Jonas Bilberg

Emma Lundgren tar över VD-posten hos Fitness Brands Sweden efter Per Andersson.

– ”Jag är stolt över att få leda ett bolag med så lång historia, bred kunskap och exklusiva varumärken. Att ta klivet till VD-posten känns både naturligt och väldigt inspirerande”, säger Emma Lundgren.

– ”Efter mina 39 år i företaget är jag glad och stolt över att få presentera Emma Lundgren som vår nya VD för Fitness Brands Sweden, säger Per Andersson. Vi arbetar ständigt med att stärka vår position på marknaden, med att vara en trygg samarbetspartner som skapar inspirerande träningsanläggningar från idé till verklighet. Emma kommer in med sin passion, sitt genuina kundfokus och nytänkande som kommer att stärka bolagets marknadsposition. Med Emma som VD och en ny organisation kan jag fokusera mer på de nya utvecklingsområdena inom bolaget”, säger ägare och styrelseordförande Per Andersson.

1982 avbryter Per Andersson sin framgångsrika tyngdlyftarkarriär efter en knäskada och startade Västerås första gym, Colluseum Gym. Efter några år ändrades inriktningen då Per valde att byta position och istället bli leverantör och sälja träningsutrustning till gymmen. Det var här samarbetet med Life Fitness inleddes och Fitness Brands blev exklusiv återförsäljare av de världsledande varumärkena Life Fitness och Hammer Strength.

För 10 år sedan anställdes Emma Lundgren med en bakgrund inom Stadiumkoncernen. Hos Fitness Brands blev hon en av de första kvinnliga säljarna av träningsutrustning, med de utmaningar det innebar, i en tuff bransch. Med passion och hjärta för träning och hälsa känner Emma att hon är på rätt plats. Att ta klivet till VD-posten känns både naturligt och väldigt inspirerande.

– ”Vår främsta styrka är möjligheten att erbjuda våra kunder unika och innovativa helhetslösningar. Det är tack vare vårt breda produktsortiment, långa erfarenhet, egna installations- och serviceavdelningar vi får en sådan stark helhet”, avslutar Emma.

För mer information kontakta gärna:

Emma Lundgren, VD

Mobil: +46 73-9401117

Mejl: emma.lundgren@fitnessbrands.com