Workout Åre – 22-24 maj 2020

EVENTET 2020 ÄR INSTÄLLT PGA CORONAKRISEN!

Workout Åre är ett tredagars träningsevent i Sveriges största fjällsportort Åre. Ett event som sedan sin start 2007 ständigt ökat i deltagarantal och blivit ett av träningsbranchens mest erkända och uppskattade träningsevent som lockar deltagare från både Sverige (ca 65%) och Norge (ca 35%). 2019 lockade eventet över 650 träningsintresserade.

2020 arrangeras eventet 22-24 maj. Nyhet för 2020 är att vi kommer addera en heldag (fredag 22/5) med föreläsningar och nätverkande på tema träning och business – Sweaty Business, helt enkelt. Missa inte (mer info inom kort)! Sedan fortsätter helgen med träningspass, föreläsningar och workshops med branschens bästa!

Just nu bokar du boende på Holiday Club Åre till 15% rabatt! Kolla här

Med eventets huvudarena placerat mitt i Åredalen, vid Åreskutans fot och med Åre strand i direkt anslutning, skapas unika möjligheter och förutsättningar för att skapa en mångfald i olika träningsarenor.

Workout Åre är även en plattform för företag, stora som små, att skapa nya nätverk, att vårda befintliga kontakter likväl som att göra affärer i samband med, före, under eller efter eventet.

Mötesplats för flera olika målgrupper

Vilka målgrupper hittar ni på Workout Åre?

  1. Den aktivt tränande personen (huvudsak i åldern 25-45), som väljer att träna för att må bra och se bra ut. En person som, genom att satsa både ekonomiskt och tidsmässigt, gör ett aktivt val för sin hälsa och sitt utseende.
  2. Den aktiva instruktören som behöver ett inspirerande event med de senaste klasserna och med möjlighet att se de kommande trenderna inom träning och hälsa.
  3. Den tredje målgruppen som gör Workout Åre än mer unikt är  deltagandet av gymägare och övriga aktörer inom hälsa. Dessa ser Workout Åre som en plats för nytänkande och nätverkande, här finns chansen att visa upp nya produkter samt byta erfarenheter.
  4. Vi når två olika marknader. Genom vårt unika läge når vi ut både i Sverige och Norge.

Läs mer här om du vill samarbeta med Workout Åre för att nå ut med Era produkter och tjänster.