Workout Åre 2019

0
1294

Workout Åre är ett tredagars träningsevent i Sveriges största fjällsportort Åre. Ett event som sedan sin start 2007 ständigt ökat i deltagarantal och blivit ett av träningsbranchens mest erkända och uppskattade träningsevent som lockar deltagare från både Sverige (ca 65%) och Norge (ca 35%). 2017 lockade eventet över 700 träningsintresserade.

Med eventets huvudarena placerat mitt i Åredalen, vid Åreskutans fot och med Åre strand i direkt anslutning, skapas unika möjligheter och förutsättningar för att skapa en mångfald i olika träningsarenor.

Workout Åre är även en plattform för företag, stora som små, att skapa nya nätverk, att vårda befintliga kontakter likväl som att göra affärer i samband med, före, under eller efter eventet.

Mötesplats för flera olika målgrupper

Vilka målgrupper hittar ni på Workout Åre?

  1. Den aktivt tränande personen (huvudsak i åldern 25-45), som väljer att träna för att må bra och se bra ut. En person som, genom att satsa både ekonomiskt och tidsmässigt, gör ett aktivt val för sin hälsa och sitt utseende.
  2. Den aktiva instruktören som behöver ett inspirerande event med de senaste klasserna och med möjlighet att se de kommande trenderna inom träning och hälsa.
  3. Den tredje målgruppen som gör Workout Åre än mer unikt är  deltagandet av gymägare och övriga aktörer inom hälsa. Dessa ser Workout Åre som en plats för nytänkande och nätverkande, här finns chansen att visa upp nya produkter samt byta erfarenheter.
  4. Vi når två olika marknader. Genom vårt unika läge når vi ut både i Sverige och Norge.

Läs mer här om du vill samarbeta med Workout Åre för att nå ut med Era produkter och tjänster.