Fitness Brands lanserar e-handel

Bildkälla: Fitness Brands

Det Västeråsbaserade företaget lanserar Fitness Brands Shop, en e-handel för den som söker gymutrustning för hemmiljö och andra mindre gym.

Under dryga 40 år har Fitness brands levererat träningsutrustning och inredning till de stora gymkedjorna samt till hotellgym, spa-anläggningar och företagsgym. Efter att ha märkt av en ökad efterfrågan från privatpersoner under senare år har företaget nu valt att lansera sin egen e-shop för personer som vill bygga hemmagym.

– Vi är nöjda med den nya e-handelssajten även om den är långt ifrån färdig. Vi har massor med idéer på hur vi vill utveckla både e-handelssajten och verksamheten. Starten har gått över förväntan och vi ser fram emot den fortsatta resan, säger Lili Filmberg, E-Commerce Manager Fitness Brands

Shopen riktar sig till de som vill handla online, direkt och utan kontakt med någon säljare. Produkterna är anpassade för hemmaträning, hemmagym, bostadsrättsföreningar, företagsgym och andra mindre gym. Där finns ett varierat utbud av konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter och olika typer av träningstillbehör.