Event i Göteborg med tränarna Matthew Griffiths & Magnus Ringberg

Tränarna Matthew Griffiths and Magnus Ringberg har krokat arm och erbjuder en unik inspirationsdag på Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg lördagen 21 september.

I en bransch där snabba insatser och kortsiktighet är vanligt vill Matthew och Magnus rikta fokus mot långsiktiga hälsomål och hur du kan utforska din träning.

– Magnus och jag har känt varandra i mer än 20 år, presenterat på flera gemensamma conventions runt om i världen, men det är första gången som vi gör ett event tillsammans i vår hemstad Göteborg, säger Matthew.

Matthew driver sin egen PT-studio och är anlitad av Göteborgsoperan i projekt som innefattar hållbar hälsa. Han är ambassadör för Under Armour och Garmin samt produktutvecklare för OAK Equipment. Matthew har varit anlitad som expert i flera internationella tidningar såsom ELLE och MensHealth.  

– Eventet heter I3 och handlar om hur intention, infusion och inspiration kan vara en stomme för långsiktiga träningsmål. Vi kommer att vara på Sankt Jörgen Park Resort som har fantastiska lokaler för träning, konferens, hotell och återhämtning, berättar Magnus.

Magnus lämnade Göteborg 2014 och har sedan dess bott i Åhus, Nederländerna och Stockholm. Senaste har han jobbat som forskningsassistent och doktorand vid Linköpings Universitet. Hans fokus är hur man kan skapa hållbara vanor av fysisk aktivitet, integrera meningsfulla aktiviteter och anpassa utifrån det individuella behovet.

– Det känns väldigt kul att jobba tillsammans och trots att vi har haft olika uppdrag har vi ett flertal principer som svetsar oss samman i vår filosofi om hälsa och välmående, säger Matthew och Magnus.

Eventet går att boka på: magnusringberg.com/shop.