Guldhjärtat 2020: alla vinnare!

Elin Kjos

Häromdagen presenterades vinnarna i de olika kategorierna i Fitnessfestivalens award show för träningsbranschen – Guldhjärtat.

Årets Förebild

Elin Kjos (@elin.kjos)

Motivering: Med en positiv livssyn delar hon med sig av både sig själv och sin gedigna kunskap inom träning och hälsa. Genom sitt sätt att vara och förmedla sitt budskap både inspirerar och berör hon sina medmänniskor. Träningen följer som den röda tråden genom allt hon gör och hennes mod och inställning inspirerar så oerhört många till att göra det bästa av det man har. Med detta stora mod delar hon med sig av sin vardag bestående av både sorg och lycka. Elin kämpar mot obotlig cancer och mitt i allt detta kör hon vidare med sin träning samtidigt som hon inspirerar tiotusentals andra till en friskare och hälsosammare livsstil. Hon är en riktig fighter och förebild som trots att hon står inför livets största motgång behåller sin positiva attityd. En sann kämpe och inspiratör som sprider hopp och kärlek.

Årets Box:

Crossfit Walleye

Motivering: En grym box med utrustning i världsklass och som hela tiden förnyar sitt utbud. Otroligt inkluderande och välkomnande atmosfär både från personalen och medlemmarna. Här ingår alla i träningsfamiljen oavsett vilken nivå man tränar på, hur länge man varit medlem eller vem man är. Alla är lika mycket värda och stämningen på boxen är magisk. Man möts av samma glädje och trygghet varje gång man kliver in genom dörren. Passen håller inte bara hög kvalitet utan är alltid roliga att medverka på. Gemenskapen och träningsglädjen är otrolig.

Årets Digitala Inspiratör:

Niklas Andersson

Motivering: En sann inspiratör som har sina följares välmående i fokus. Med enkla tips bjuds man med på en resa för att kunna leva ett hälsosammare liv utan begränsningar. Den härliga balansen av humor, utmaningar, allvar och fakta gör att man alltid ser fram emot vad som ska komma härnäst. Bäst av allt är den förståelse man får om hur man själv kan stärka kroppen och motverka eller behandla sina fysiska plågor. Niklas hjälper följarna att ta tillbaka kontrollen över sina kroppar.

Årets Gym/Klubb:

Gymbörsen

Motivering: En nytänkande anläggning utöver det vanliga. Här är alla detaljer väl genomtänkta och verksamheten levererar på högsta nivå med en fantastisk utformning av träningslokalen och en personal som lyssnar till sina medlemmar och gör allt som står i deras makt för att möta förväntningarna. Den snygga inredningen som ger en känsla av lyxhotell när man äntrar dörrarna och den mysiga och familjära känslan gör detta till ett gym i världsklass.

Årets Personliga Tränare:

Carola Ranmo

Motivering: En personlig tränare med bred kompetens som alltid ger det där lilla extra för att få klienterna att nå sina mål. Inte bara det fysiska uppmärksammas utan även det psykiska vilket måste gå hand i hand för att kunna göra en livsstilsförändring som är hållbar. Med en positiv inställning och ett varmt leende har hon en förmåga att knyta an till sina klienter på ett väldigt personligt plan. Genom sitt sätt att vara inspirerar hon till ett hälsosammare liv med kost och träning och där man vill ta ut sig lite hårdare under passen tillsammans. En fantastisk inspiration vad gäller livsstilsförändring och mammaträning.

Årets Gruppträningsinstruktör:

Olle Lindström

Motivering: På ett så självklart sätt lyckas denna gruppträningsinstruktör nå alla deltagare oavsett förutsättningar och ser till att alla lämnar passen med en självuppfyllande och fantastisk känsla.
Med enorm kunskap om träning och kroppen kombinerat med ett stort hjärta och inlevelse levereras en fantastisk upplevelse vecka in och vecka ut på klasserna. Fokusen ligger alltid på deltagarna och passen håller enorm kvalitet. Passen är noga förberedda med musik som passar perfekt till upplägget och sammantaget lyckas han alltid att motivera deltagarna till att göra sitt bästa.