Gymleco satsade stort på FIBO-mässan i Tyskland

Gymleco hade en monter på över 200 kvm på FIBO 2022 efter att ha haft uppehåll i två år på grund av Covid-19. I montern ställde de ut både gymmaskiner som är användarfavoriter samt ny träningsutrustning som lanserats de senaste åren.

FIBO är en av de största mässorna för träning och hälsa och hålls varje år i Köln, Tyskland men har under de senaste åren ställts in på grund av pandemin.

Vi hörde med Gymlecos VD, Monica Sotkasiira, om årets FIBO-satsning:

Hur kändes det att vara tillbaka?

– Det kändes väldigt bra att vara tillbaka och extra kul i år i och med att det inte varit någon mässa de senaste åren. Vi har hunnit skapa så många nya kontakter runt om i världen under de senaste åren så det var fantastiskt att träffa alla i verkligheten.

Hur tänkte ni med montern i år?

– Vilken bred fråga med många möjliga svar! Men i det stora hela var det viktigt för oss att ta fram en monter som ger tydlig bild av Gymleco och där tycker jag att vi lyckades väl i att skapa en monter som var enhetlig, stilren och utstrålade kvalitet – precis som vår utrustning! Det var även viktigt för oss att få med så många favoritmaskiner som möjligt, så alla besökare kunde se det unika med vårt sortiment.

Vad särskilde sig mest med mässan jämfört med andra år?

– Pulsen och stämningen bland alla träningsglada människor var detsamma men givetvis var mässan betydligt mycket mindre än tidigare år. Det saknades många utställare från Asien och även några mer välkända företag i branschen fanns inte på plats. Men i övrigt så var det bra besökarantal genom hela helgen.

Vad händer nu efter FIBO?

– Såklart är det mycket jobb kvar med FIBO även om mässan är över, men nu siktar vi om fokuset på byggnationen av vårt nya logistikcenter som ska stå klart i slutet av det här året. Vi ser fram emot att planera in inflyttningsfesten när logistikcentret står klart, så blir det som en egen Gymleco mässa, haha!

Henry Fingleton, Manager på Elephant Fitness Ireland, var på plats och berättade om sitt intryck av Gymlecos gymutrustning:

– Jag var väldigt imponerad av träningsutrustningen. Ingenjören i mig uppskattar hur effektiv och smart mycket av designen är. Av alla producenter jag granskade på mässan så stod Gymleco ut för mig.

Kika gärna på Gymlecos senaste YouTube-video om du vill se mer av Gymlecos monter samt hur det kan se ut på FIBO. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att inte missa några nya videos.