Health by Häll når nya höjder med hjälp av Foodbox

På gymmet/PT-studion Health By Häll i Kristinehamn kombineras styrka, kondition och kroppskontroll för att skapa en sund och allsidigt tränad kropp. Verksamheten har även valt att satsa på Foodbox för att erbjuda bra kost till sina medlemmar/klienter.

Sweaty Business fick en pratstund med Sarah Mossfeldt Häll, som är ägare av Health By Häll.

Varför valde ni att satsa på Foodbox?

Sedan jag blev återförsäljare av Foodbox under 2020 har jag ökat både lönsamheten och fått nya PT-kunder. Ser man till produkten Foodbox så tycker jag den är fantastisk. Just att man på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt kan tillgodose sig en måltid med rätt näringssammansättning. Den är smakrik och fräsch! Jag kan erbjuda mina PT kunder ett perfekt alternativ till lunch och middag.  

Vilken är responsen från medlemmar och PT-kunder?

Alla som har ätit Foodbox säger att dom blivit överraskade av att de smakar så bra. 

Ni har även arrangerat Foodbox Challenge, hur har det gått?

Jag har nyligen avslutat en Foodbox Challenge, som är ett av flera färdiga upplägg från Foodbox, det är så kul att intresset är stort och hela tiden ökar. Det är verkligen roligt och inspirerande att få jobba med alla deltagare. Om jag ska vara ärlig var jag innan uppstart lite skeptisk över vilka som skulle söka, och om jag skulle få ihop en grupp… Men att intresset skulle vara så stort trodde jag aldrig. 

Är det några nyckelfaktorer som du tycker är viktigt att lyfta fram som del i framgångarna med Foodbox Challenge-grupperna?

Supporten från Foodbox och det färdiga materialet som finns gjorde att det var väldigt enkelt att sätta i gång. Jag fick hjälp med hur vi skulle marknadsföra konceptet och fick fler ansökningar än förväntat och kunde fylla gruppen på bara några dagar.  

Vad skoj, vilka resultat fick deltagarna?

Resultaten är fantastiska! På bara 30 dagar har vissa deltagare gått ner nästan 7 kg och minskat sitt midjemått med 8 cm. Oavsett resultaten har alla deltagare varit nöjda. 

Vad har satsningen på Foodbox betytt för din verksamhet?

Jättemycket! Förutom ökad omsättning och lönsamhet har det också genererat fler kunder till min PT-studio. Jag är mer än nöjd över att jag ”hoppade på” trots att jag var lite skeptisk i början. 

Vill du veta mer om Foodbox-konceptet? Kontakta Business Coach Johan Skiöld: johan.skiold@benchmarkgroup.se