Kraftmark/Vartex blir officiell distributör för CENTR x HYROX-produktlinjen i Sverige och Norden

Kraftmark/Vartex har ingått ett partnerskap för att lansera den efterlängtade CENTR x HYROX-produktlinjen i Norden. Detta samarbete gör Kraftmark/Vartex till den givna partnern för alla Hyrox-redskap i Norden.

Genom detta partnerskap har Kraftmark/Vartex fått exklusiva distributionsrättigheter för den officiella CENTR x HYROX i Norden. Detta innebär att företagets kunder nu får tillgång till den allra bästa utrustningen för Hyrox-träning, vilket är en kombination av hållbarhet, aerodynamik och prestanda. Produktlinjen består av sju nyckelprodukter som är skräddarsydda för att utmana och förbättra träningsfärdigheter inom Hyrox.

CENTR x HYROX-produktlinjen gjorde sin debut vid HYROX Fort Lauderdale/Miami i februari 2024 och fortsätter till de nordamerikanska mästerskapen i Washington DC i mars, följt av den europeiska säsongspremiären i HYROX Köln i april. Detta markerar en spännande global expansion av Hyrox-loppen.

Utrustningen uppges vara noga utformad för att passa olika träningsmiljöer, vare sig det är vid tävlingen, på gymmet eller hemma. Detta ger mångsidighet och mångfald till träningsrutinerna.