Medley fortsätter expansion i Linköping

Nu är det klart att Medley får fortsätta att driva verksamheten i Linköpings simhall som även involverar gym.

Medley får också förtroendet att drifta den nya simhallen i Linköping som ska stå klar hösten 2022.

Medley driver Linköpings simhall på uppdrag av Linköpings kommun sedan 2006 och vann nyligen upphandlingen om driften för befintlig simhall till och med hösten 2022 och driften för Linköpings nya simhall till hösten 2025, med möjlighet till ett plus ett års förlängning.

”Det känns otroligt roligt att vi får fortsatt förtroende att driva verksamheten i Linköping. Vi har ett brett utbud i anläggningen och ser fram emot att utveckla verksamheten framåt. Med över 20 års erfarenhet av att drifta bad- och träningsanläggningar anser vi att vi hittat ett framgångsrikt sätt att jobba för att säkerställa kvalitet och säkerhet för att göra våra uppdragsgivare belåtna och kommunens invånare nöjda”, säger Medleys VD Claes Mittjas.

I Linköpings kommuns upphandling av driften uppfyllde Medleys anbud samtliga kvalificeringskrav och obligatoriska krav samt var det ekonomiskt mest fördelaktiga anbudet. Upphandlingen innebär att avtal träffats på 4 år med 2 optioner på 1 år vardera, d v s totalt upp till 6 år.

”Från kommunens sida är vi nöjda med Medleys anbud. Det känns också tryggt med att Medley som är vår nuvarande driftentreprenör vann upphandlingen, då de både har erfarenhet av driften av nuvarande simhall och utebad, samt även har erfarenhet från att ha öppnat upp nya simhallar i Västerås och Kungsbacka de senaste åren”, säger Hans Mayer från Kultur- och fritidsförvaltningen i Linköping.

Fredrik Zlatkovic och Kenny Karlsson som är anläggningschefer i Linköping sa så här när de nåddes av beskedet – ”Det är givetvis en stor glädje för alla oss som jobbar här i anläggningen. Vi ser verkligen fram emot att få fortsätta se till att våra gäster har kul när de besöker oss och hjälpa våra medlemmar till ett aktivt och friskare liv”.