Nyhet från The Naia Initiative – Sparkling Energy Drink Lime

The Naia Initiative ökar tempot och lanserar Sparkling Energy Drink Lime – en ny energidryck med limesmak berikad med vitaminer och extrakt från både guarana och ginseng. Redan idag finns den nya smaken till försäljning på 7-Eleven, Pressbyrån, Circle K, OKQ8 samt utvalda ICA och Hemköp. 

– Nu mer än någonsin kan vi alla behöva den där lilla extra energikicken och just därför känns det väldigt kul att lansera en ny, supergod energidryck med limesmak och den perfekt avvägda balansen mellan sötma och syrlighet. Vi har faktiskt smygstartat försäljningen på några utvalda butiker och kan redan nu se att kunderna uppskattar smaken och att den säljer väldigt bra, säger Stefan Garvander, produktchef The Naia Initiative

Sparkling Energy Drink Lime är naturligt sötad med frukt och innehåller hälften så mycket socker som liknande produkter på marknaden. Drycken är dessutom helt fri från sötningsmedel och andra konstgjorda tillsatser. 

The Naia Initiative är ett svenskt företag som tillverkar funktionsdrycker med noggrant utvalda ingredienser helt fria från animaliska tillsatser, konserveringsmedel och artificiella färgämnen. Företaget grundades 2019 och är ett fristående dotterbolag till Spendrups.