STC fortsätter att växa i Västergötland – satsar i Habo

Med fyra klubbar i centrala Jönköping expanderar STC vidare längs med Vättern. Nu står det klar att STC flyttar in med en toppmodern träningsanläggning i den nya stadsdelen Kärnekulla i Habo. 

Träningsanläggningen byggs i enhetlighet med STCs nya koncept, på en yta om ca 1500 kvadratmeter. Här kommer det mesta i träningsväg att rymmas med stora ytor för funktionell träning, moderna träningsmaskiner och gruppträning. Premiären beräknas ske under 2022. 

Med närhet till bostad, skola, förskola och butiker blir det ett flexibelt gym som passar perfekt att träna på både innan och efter jobbet.

– I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler, gärna i områden med stark tillväxt. Kärnekulla är ett sådant samhälle. Här ser vi en stark befolkningsökning och en stor potential att utveckla vår verksamhet. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och skänker besökarna både energi och inspiration i sin utformning. En klubb där vi tränar, träffas och trivs över generationerna, säger etableringsansvarig, Antoni Kutics