Medley rekryterar Samir Hashemi Nik som ny Operativ chef

Medley har anställt Samir Hashemi Nik som Operativ chef (COO). Samir kommer senast från rollen som regionchef på SATS.

Samir Hashemi Nik har lång erfarenhet från friskvårdsbranschen och gedigen erfarenhet inom såväl försäljning som operations. De senaste 5 åren har Samir varit regionchef för SATS mest centrala region Stockholm city.

– Vi är glada och stolta över att Samir valt att ansluta sig till oss på Medley. Genom att tillsätta en Operativ chef och med Samir i den rollen skapas ytterligare långsiktighet och stabilitet inom företaget. Samir har i uppdrag att skapa en gemensam strategi och målbild för våra anläggningar baserad på varje anläggnings unika förutsättningar och att möjliggöra tillväxt. Hans erfarenhet av att leda och utveckla företag och dess anställda med goda resultat blir en fantastisk tillgång för Medley och vår personal, säger Daniel Almgren, VD på Medley.

Medley står inför en tillväxtresa med flertalet nya anläggningar runt om i Sverige, det är ett av skälen till att man utökar fokus på den viktigaste tillgången – företagets personal. Samir kommer att ansvara för driften på samtliga av Medleys drygt 20 anläggningar och har därmed ansvar för lejonparten av Medleys personalstyrka. Hans uppdrag blir att utveckla och förädla det arbete Medley gör varje dag för att ha nöjda medarbetare som levererar service i världsklass till gästerna.

– Jag är otroligt glad och stolt över att ansluta till Medleys starka team! Medarbetarna är det viktigaste vi har och tillsammans ska vi arbeta för att leverera service i världsklass samt träningsglädje till våra fantastiska gäster. Jag tror att starka genuina relationer bygger starka hållbara resultat och ser fram emot att skapa dessa tillsammans med teamet på Medley, säger Samir Hashemi Nik, tillträdande Operativ chef (COO) på Medley.