Step2Fit erbjuder white-label-lösning för gym och träningscenter

Step2Fit är en portal och en app för personliga tränare att kommunicera med sina kunder genom, enskilt eller via gruppmeddelanden – nu lanserar de möjligheten att skräddarsy verktyget helt utifrån kundernas varumärken och grafiska identiteter.

Step2Fits verktyg kan användas för att hantera allt från kostprogram till träningsprogram och mätningar, antingen genom enskilda eller gruppmeddelanden. Fokus ligger på funktionalitet, effektivitet och användarvänlighet för att tränare smidigt ska kunna hantera sina kunder från början till slut.

Nytt för 2023 är att gymägare kan erbjuda dina kunder en applikation som representerar din anläggning, genom att skapa din egen white label-app för dina medlemmar och personliga tränare. Fördelarna med en white-label app och portal är många:

  • Du kan stärka ditt varumärke och erbjuda dina kunder en unik upplevelse.
  • Du kan förbättra dina egna tjänster, eftersom dina kunder använder din egna app.
  • Du får en konkurrensfördel gentemot andra företag.
  • Du får det mest effektiva och moderna verktyget på marknaden till ett fördelaktigt pris.
  • Du kan öka den passiva omsättningen med hjälp av applikationen.
  • PT:n blir mer engagerad i sitt jobb.

Nyligen lanserades Step2Fit:s white-label-app som tillsammans med Finlands största gymkedja, Ole.Fit.

Utvecklingsdirektör Janne Virtanen kommenterar samarbetet:

”Ole.Fit är den största inhemska tränings- och friskvårdscenter-kedjan i Finland, varje center har sin egen franchisetagare. Syftet med samarbetet med Step2Fit är att skapa en modern och banbrytande coachningslösning som är skräddarsydd för våra franchisetagare och medlemmar.”