Delux Sweden satsar på InBody970

Rasmus Cederholm

InBody970 är den nya flaggskeppsprodukten från InBody Sweden och lanserades hösten 2021. En av de som satsar på sina klienters helhetshälsa är Rasmus Cederholm som äger och driver företaget Delux Sweden i Ronneby.

Denna artikel är skriven i samarbete med InBody Sweden

Allt fler träningscenter, personliga tränare och kostrådgivare väljer att satsa på kvalitetsprodukter från InBody för att hålla koll på klienternas hälsostatus och utveckling. Med InBody970 kan hälsoproffs erbjuda klienterna en omfattande hälsokontroll. Förutom de traditionella mätresultaten som fett, skelettmuskelmassa och intre bukfett så kan InBody970 även upptäcka ödem, muskelinflammationer, näringsbrist, organproblem med mera. InBody970 mäter fasvinkeln segmentalt i kroppen, alltså hur cellerna mår.

Rasmus Cederholm är licensierad personlig tränare som drivergna företaget Delux Sweden AB vars verksamhet håller till i gymmet Back 2 Basics lokaler i Ronneby.

Rasmus är erfaren som personlig tränare och har över 10 000 klienttimmar i bagaget. Han uppger själv att hans klienter beskriver honom som:

  • Bestämd
  • Tuff (med glimten i ögat)
  • Har ett otroligt öga för detaljer

Om satsningen på InBody970 säger Rasmus:

”Tack vare InBody970 så kan jag erbjuda mina klienter det bästa mätverktyget för att kunna ge en objektiv helhetsbild av kroppen. Den kommer vara till stor hjälp vid uppföljning av klientens hälsa och träning, matvanor, viktkontroll och andra levnadsförändringar”, säger Rasmus Cederholm.