Twitch och NCC lanserar NCC Wellness Center

NCC har valt Twitch som partner för att lansera, driva och utveckla NCC Wellness Center, beläget i NCCs nya huvudkontor i Ulriksdal/Järva Krog, där NCC utvecklar en ny stadsdel.

Kontoret som invigdes under november har byggts för att skapa förutsättningar för samarbete och hälsosamma val. Direkt i entrén möts medarbetare och besökare av en vacker trappa som bjuder in till rörelse. Hissar finns men de för en något mer undanskymd tillvaro. I direkt anslutning till huvudentrén syns NCC Wellness Center, ett nybyggt hälsocenter i bästa läge med stora ljusinsläpp till tränings- och behandlingsytor.

NCC har valt att erbjuda sina medarbetare konceptet Twitch At Work som bland annat inkluderar drift av hälsocentret, gruppträning på olika nivåer, gyminstruktioner, personlig träning, digitala träningsprogram via app, social bokningsapp, massage, naprapati, hälsoevents med fokus på såväl fysisk som mental hälsa med mera.

Vid valet av partner för friskvård och NCC Wellness Center eftersökte vi en meriterad, engagerad och långsiktig partner som ligger i framkant. Viktigt för oss i beslutet var även att hitta en partner som nu och i framtiden kan hjälpa oss med ett erbjudande och arbetssätt som engagerar en stor andel av vår personal, inte bara de redan frälsta. Twitch visade sig efter genomlysning av marknaden uppfylla våra krav bäst. Vi ser fram emot ett givande samarbete!”, kommenterar Kerstin Davidsson, HR Group

Vi har under 19 år arbetat för att bli så bra som möjligt på att driva och utveckla hälsoprogram på företag. För några år sedan bestämde vi oss för att öka hastigheten i förbättringsarbetet. Det resulterade i att vi 2018 lanserade konceptet Twitch At Work där vi samlat all vår praktiska erfarenhet och kunskap från forskning. Både befintliga och nya kunder har bekräftat fördelarna med konceptet. Att NCC nu väljer Twitch At Work gör oss stolta, glada och ger oss ytterligare ett kvitto på att vårt team gjort ett grymt jobb för att lyfta oss ytterligare flera hack i vår strävan att skapa välbefinnande hos individer och företag.”, säger Fredrik Karlsson, vd Twitch Health.

Samarbetet mellan NCC och Twitch är flerårigt och inleddes den 18 november i samband med öppningen av NCCs nya huvudkontor.