10-årsjubileum för HTA (kockum Fritid) i Malmö

I lördags arrangerade Health & Training Academy, som driftar gym, gruppträning och barnträning hos Kockum Fritid Malmö, ett välbesökt träningsevent för att fira sitt 10-årsjubileum.

Lise-Lott och Patrik Ljung som driver och äger familjeföretaget Health & Training Academy har alltid drömt om att arrangera ett träningsevent.

Patrik och Lise-Lott Ljung

I somras bestämde sig paret för att anordna ett jubileumsevent för att fira 10 års drift av Kockum Fritids träningsverksamhet. Kockum Fritid är skånes i särklass största multianläggning för idrott och aktivitet.

Med hjälp av undertecknad (Brian van den Brink) och Peter Cederholm sattes ett späckat tränings- och föreläsningsprogram ihop för att skapa så stor effekt som möjligt.

Bland inspiratörerna valdes namn som Linus Johansson, Monika Björn, Madeleine Vall Beijner och Ida B. Olsson ut.

Vi klurade en hel del med schemat och betalningsätt och kom att det bästa var att varje deltagare själv fick välja ifrån menyn och skapa sin egen dag genom att endast köpa platser på de klasser/föreläsningar han eller hon vill medverka på, dessutom beslöt vi att eventet endast skulle vara över en dag så att det skulle fungera i livspusslet för storstadsmänniskan”, kommenterar Patrik Ljung.

Detta blev en succé överförväntan med över 800 bokningar på totalt åtta olika klasser/föreläsningar”, säger en stolt Patrik.

Monika Björn

Vi har under uppbyggnads perioden fått höra av många så kallade experter i branschen att det ”ute” med event osv. Resultatet säger att vi omedvetet skapat en modell som är framtidens lösning att ge våra människor träningsglädje i eventform”, avslutar han.

Jubileumsprogrammet:

09:15 Soma Move, Linus Johansson
10:30 Tabata, Ida B Olsson
 10:30 Yoga: ” FIRE & FLOW”, Monika Björn
 12:15 Föreläsning: Stark genom klimakteriet, Monika Björn 
12:15  WHAT ABOUT MMA, Peter Cederholm och Madeleine Vall Beijner
 12:15 Soma Move, Linus Johansson
13:45 Yoga: ” FIRE & FLOW, Monika Björn 
15:00 Föreläsning: Andetaget, Linus Johansson