Nu är det dags att vinna tillbaka kunden!

Efter ett långt coronaår ser vi nu ljuset i tunneln. Vaccinet når allt fler och sjukvården är mindre belastad än på länge.

Självklart är detta väldigt positiva nyheter för alla och därav också för gymbranschen – nu börjar jobbet att på allvar vinna tillbaka alla kunder. Parallellt fortsätter alla gym att ta ansvar och fortsätter att ”corona-anpassa” sin verksamhet enligt de rekommendationer som finns.

Vinn tillbaka kunden

Kunden är extremt trött på isolering och förstår verkligen behovet av att ta hand om sin hälsa. Och självklart – sommarformen ska fram, så är det bara. Nu är det dags att börja vinna tillbaka alla medlemmar som valt bort regelbunden träning under pandemin.

Corona har tvingat oss alla till i att tänka nytt, kämpa på och fortsätta le trots att det har varit svåra tider. Men nu börjar det vänder – har du en bra plan för att vinna tillbaka alla saknade medlemmar? För visst är det så – som ansvarig för en gymverksamhet sitter du på en databas på medlemmar som har sagt upp eller pausat sina medlemskap under coronakrisen. Dessa kunder är den ”lägst hängande frukten” och det är dessa medlemmar du bör bearbeta först. 

Ett problem som NG Dialogue har identifierat är att många aktörer i branschen inte har tid eller möjlighet att bearbeta sin databas. Då finns risk att förlora dessa medlemmar för evigt. Därför rekommenderar Sweaty Business att ta en dialog med NG Dialogue för att ta reda på mer om hur deras plattform kan vara ett riktigt bra verktyg. 

Riskfritt erbjudande

Via ett nära samarbete med Sweaty Business kan NG Dialogue erbjuda ett helt riskfritt erbjudande. Utan uppstartkostnad och för endast 5 000 sek per månad hjälper NG Dialogue er med att vinna tillbaka kunder. NG Dialogue har många års erfarenhet från gymbranschen och en lång referenslista. Här kommer det otroliga – NG Dialogue återbetalar månadslicensen, om det skulle vara så, att ni som gym inte vinner tillbaka minst 10 stycken av era kunder. Oavsett storlek på er kunddatabas. Vinner ni tillbaka minst 10 medlemmar i månaden har ni tjänat in långt mycket mer pengar än kostnaden för månadslicensen. 

Ta kontakt idag

Kontakta NG Dialogue för mer info >>