Wondr lanserar Marknadshuben – verktyget som hjälper gym och träningscenter lyckas med sin marknadsföring

Wondr presenterar sin senaste innovation – Marknadshuben – ett kraftfullt verktyg som kommer att förändra hur man som gymägare driver sin marknadsföringsstrategi!

Marknadshuben är skapad för att göra marknadsföring enklare, effektivare och mer lönsam. Med Wondrs omfattande planeringsverktyg kan användarna skapa försäljningsaktiviteter som leder till ökad lönsamhet. Wondr:s användarvänliga verktyg uppges även hjälpa användarna att attrahera och vinna över nya kunder.

Wondr har tagit fram färdiga kampanjer speciellt anpassade för träningscenter, CrossFit- och yoga/pilates-anläggningar. Det innebär att användarna snabbt och enkelt kan skapa och marknadsföra effektiva kampanjer. Marknadshuben ger också möjlighet att visa upp företagens produkter för en bred publik och marknadsföra workshops och kurser på ett professionellt sätt.

Genom att koppla annonserna till Wondrs CRM-system får användarna fullständig översikt över de anställdas interaktioner med kunder och prospekts. Detta hjälper till att optimera kundresan från intresserad till trogen medlem.

Wondr analytiska verktyg gör det även möjligt för användarna att utvärdera kampanjernas prestanda och göra nödvändiga justeringar för att maximera effekten. Det sparar både tid och pengar.

– Marknadshuben är inte bara ett verktyg; det är en strategisk partner som kommer att ta våra kunders verksamhet till nästa nivå, skapa en starkare varumärkesnärvaro, attrahera fler kunder och öka försäljningen, säger Pelle Sundström från Wondr.

Kontakta gärna teamet på Wondr för att ta reda på hur Marknadshuben kan skräddarsys för din verksamhet.