​Fitness24Seven rekryterar fördomsfritt tillsammans med TNG

Foto: Fitness24Seven

Fitness24Seven satsar på att locka fler vanliga motionärer till sina gym genom förbättrad kundservice och en större mångfald bland sina medarbetare. För att lyckas ska företaget löpande rekrytera flera hundra medarbetare och har valt bemannings- och rekryteringsföretaget TNG, specialister på fördomsfri rekrytering, som ny rekryteringspartner.

Fitness24Seven har under de senaste två åren arbetat aktivt med att locka nya kunder till sina gym. Vanliga människor som ska känna sig välkomna att träna på sina villkor – oavsett ålder, kön, bakgrund eller ekonomiska förutsättningar. Och företaget har lyckats. Fitness24Seven är idag en av Europas snabbast växande gymkedjor. Nu utvecklar de verksamheten ytterligare genom att förbättra sin kundservice och skapa en välkomnande miljö för alla som besöker gymmen.

För att komma vidare med satsningen behöver Fitness24Seven rekrytera hundratals nya medarbetare och har därför tecknat ett ramavtal med TNG Group AB – specialister inom fördomsfri rekrytering.

TNG:s VD Åsa Edman Källströmer, kommenterar samarbetet:

– Fitness24Seven har högt ställda mål på att inte bara rekrytera de allra bästa personerna utan också behålla stor mångfald i sina team. Med TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik, som bygger på vetenskap och forskning, är jag övertygad om att vi kommer att lyckas eftersom vi ser till alla sökandes kompetens, inte deras ålder, namn, kön, eller bakgrund. Tillsammans bidrar vi då också långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad något som är viktigt för båda våra företag.

Rekryteringssamarbetet är redan igång och på TNG:s hemsida kan intresserade jobbsökare löpande hitta alla lediga jobb hos gymkedjan