Actic rustar upp och satsar nytt i Uppsala

Bild: Actic Svandammen

Actic inledde en storsatsning på Uppsala med en nyinvigning av Actic Svandammen den 12 september. Under hösten 2022 kommer Actic fortsätta fokusera på Uppsala genom att uppdatera träningsutbudet, förbättra medlemsupplevelsen på gymmen och öppna ytterligare ett gym, på Stationsgatan i centrala Uppsala.

Den 12 september öppnades dörrarna till Actic Svandammen efter några veckors renovering. I den klassiska gamla gympasalen erbjuds nu moderna, funktionella träningsytor i världsklass. En helt ny styrke- och cardiopark är på plats och gymmet har genomgått en totalrenovering för att skapa en bättre medlemsupplevelse.

| Actic Svandammen, bild: Actic |

– ”Vi är väldigt glada att vi har påbörjat den här satsningen och det fantastiska mottagandet vi fått av både nya och befintliga medlemmar i samband med nyinvigningen av Actic Svandammen” säger Jens Danerhall, Sverigechef på Actic.

Parallellt med nyöppningen av Actic Svandammen har renoveringen av anrika Actic Centralbadet påbörjats och kommer transformeras till en modern och inspirerande träningsanläggning i klassiska lokaler. Nyinvigning av Actic Centralbadet sker under hösten.

| Actic Svandammen, bild: Actic |

Som ett steg i att stärka Actics närvaro i Uppsala och uppdatera sitt totala träningserbjudande kommer Actic under hösten 2022 öppna ytterligare ett gym – på Stationsgatan i stadens centrala delar.

– ’’Uppsala är viktigt för Actic och vi ser stor potential i regionen. Renoveringarna och tillskottet av ytterligare ett gym kommer innebära att vi kan erbjuda både befintliga och nya medlemmar en helt ny träningsupplevelse anpassad för att möta dagens behov på marknaden’’, säger Danerhall.

Han fortsätter: – ”med vårt stora och varierande träningsutbud i Uppsala har vi något att erbjuda alla oavsett behov eller önskemål. Med 7 gym i Uppsala kan vi erbjuda allt från funktionell träning med den senaste utrustningen till motionssimning på Actic Centralbadet. Oavsett vad våra medlemmar är ute efter i träningsväg kan vi erbjuda det i den här regionen”.