Activage öppnar sitt femte träningscenter – det första i franchiseformat

Activage, som kombinerar högkvalitativ träning med social gemenskap på center som är utformade för seniorer, är på gång att öppna sitt femte träningscenter, denna gång i franchiseformat i Vasastan, Stockholm.

Activages unika koncept är eftertraktat, och på vissa anläggningar är det till och med väntelista. Men nu får även seniorer i Vasastan chansen att träna på sitt alldeles egna lokala center. Den 6 mars öppnas Activages femte center på Birkagatan 27.

”Vi är glada att kunna erbjuda ännu en möjlighet för människor över 65 år att hålla sig aktiva och umgås med andra i samma ålder”, säger Kristoffer Sjöberg, vd på Activage. ”Vasastan kommer att bli en viktig del av vårt nätverk, och vi ser fram emot att välkomna nya medlemmar till det nya centret.”

Centret kommer att drivas som en franchise, men annars är allt som vanligt. Medlemmarna får möjlighet att träna på alla center, och tillgång till Activage-appen där medlemmarna arrangerar aktiviteter av alla möjliga slag, t ex vinpromenader, målarkurser och bokcirklar. Activage är bara till hälften träning, resten är vad medlemmarna gör det till.

Erfarna tränare vid rodret

Activage Center S:t Eriksplan kommer att bli det första centret som drivs av franchisetagare, ett nytt steg i Activages utveckling. Verksamheten kommer att drivas av erfarna utbildade personliga tränarna Johan Smith och Sara Rundqvist.

Johan Smith, Sara Rundqvist och Kristoffer Sjöberg

”Jag har arbetat som personlig tränare på Activage i 1,5 år och jag vet hur mycket våra medlemmar uppskattar vår verksamhet. Det känns otroligt spännande att få skapa något eget, och jag är säker på att Vasastans seniorer kommer att hitta in till oss. Det här kommer att gå bra!”, säger Johan Smith.

Fler center på gång

Activage har planer på att öppna fler center i snabb takt, och söker därför efter nya franchisetagare, både runt Stockholm och på andra orter.

”Vi vill ge fler människor möjligheten att ta del av vårt unika koncept och därmed bidra till en bättre vardag för äldre människor”, fortsätter Kristoffer Sjöberg. ”Som franchisetagare får man möjligheten att bygga upp sin egen verksamhet, med stöd från vårt erfarna team.”