Better Bodies väljer gymutrustning från Gymleco för att inreda sitt svenska kontorsgym

Gymleco och Better Bodies har samarbetat på ett flertal projekt och har nu gått ihop för att skapa det ultimata företagsgymmet i Better Bodies lokaler i centrala Stockholm. Gymleco är sedan tidigare en leverantör av gymutrustning till Better Bodies huvudkontor och gym Destination i Dallas, Texas.

Michael Johansson, VD för Better Bodies, berättar varför de valde att skapa en gymyta på deras kontor:

– ”Det kändes som en rolig inredningsdetalj och ju mer vi tänkte på det, desto mer kändes det som en självklar grej att ha! Precis som vi har vårt Destination gym, som också är huvudkontoret i Dallas. Så det här blir vårt mini-Destination i Sverige.

– Kärleken till träningen och gymmet är en stor del av anledningen till varför vi existerar. Så det blir väldigt symboliskt att ha ett gym på kontoret även i Sverige. Vårt kontor fungerar även som en mötesplats, där vårt community och atleter kan komma och gå som de vill. Komma förbi och hänga med oss och andra på plats. Prata träning, produkter och livet. Ta en kaffe, sätta sig och jobba om de vill ha miljöombyte, spela playstation eller varför inte träna nu när vi har ett gym!”

Ytan för gymmet är på ca 12 kvm vilket passar perfekt med Gymlecos utrymmeseffektiva träningsutrustning. Rummet utrustades med bland annat hantlar från 10-20 kg, två friviktsmaskiner och tillhörande vikter.

– ”Gymleco är vänner till oss sen år tillbaka och det självklara valet när vi skulle inreda vårt mini-Destination på vårt svenska kontor. Vi har maskiner från Gymleco på Destination, vårt gym i Dallas, och är så nöjda. Det är kvalitativ utrustning som framförallt håller bra och som är anpassade efter individen för ett korrekt utförande.

– Gymleco är ju familjeägt, vilket märks! Man blir alltid genuint omhändertagen, som en del av familjen. Likaså är det viktigt att de företag vi arbetar med har samma grundvärderingar. Och vi båda delar passionen för att göra världen till en lite bättre plats genom fitness och hälsa.”, berättar Michael vidare.

Han går sedan djupare in på likheterna mellan bolagen:

– ”Vår värdegrund är lik i många aspekter, vilket vi uppskattar. Som ovan nämnt delar vi samma passion och drömmen om att göra världen till en lite bättre och hälsosammare plats genom träning och fitness. Och att göra detta tillsammans med vårt community och partners.

– Vi är också familjeägda och vi som jobbar inom bolaget blir tillsammans med vårt community en stor familj. Detta tror jag påverkar hur vi jobbar och uppfattas utifrån. Vi bjuder gärna in folk till att vara en del av familjen. På detta sätt känner vi nog alla att vi tillsammans jobbar med en stor portion kärlek som drivkraft och med ett tydligt syfte för det vi gör.”

Linda Sotkasiira, Marknadsansvarig på Gymleco, berättar om uppsvinget med att ha gymmet på kontoret:

– ”Det vi sett tydligt är att folk har blivit mycket mer hälsomedvetna under pandemin. Det betyder att människor vill träna och att företagen vill investera i sina anställdas hälsa. Gym på kontoret betyder att de anställda kan optimera sin tid så att de hinner med träningen. Det blir också en unik säljpunkt när företag vill få in nya talanger.”

Om du är intresserad av ett gym till ditt företag så är du välkommen att kontakta Gymleco på info@gymleco.se. Se även Gymlecos webbshop för färdiga paket som är perfekta till företagslokaler.