BODY BIKE firar 25 år!

Det är nu 25 år sedan den första cykeln lämnade BODY BIKE-fabriken i danska Nordjylland. Sedan dess har BODY BIKE skapat stor glädje och passion för den globala marknaden.

Företaget har satt upp och nått mycket ambitiösa mål under hela resan, ständigt tänjt på gränserna inom sin nisch och bland annat utvecklat världens första mest miljövänliga cykel BODY BIKE OceanIX. Cykeln är gjord av återvunnen plast från havet, har fått stor uppmärksamhet och vunnit många innovationspriser men har framförallt blivit en succé ute bland gymmen.

Uffe Olesen, VD Body Bike

25 år är verkligen en milstolpe och det är BODY BIKEs kunder som har drivit utvecklingen framåt och gjort cyklarna till den ultimata upplevelsen. Det är med stor ödmjukhet som BODY BIKE firar sina 25 år och nu blickar man framåt mot de kommande 25 åren.

eventet i Concept showroom i Jönköping den 27-28 april kommer den mycket gemytlige VDn Uffe Olesen vara på plats. Ta chansen och prata lite med Uffe gällande BODY BIKEs koncept och produkter. Uffe lovar också att dela med sig om anekdoter från förr och berätta om branschen såväl i Norden som internationellt. Välkommen att besöka Uffe och testa alla BODY BIKEs modeller i Concepts showroom.

Läs mer och boka din plats på Concepts event här.